TERMENI SI CONDITII PENTRU ACHIZITIONAREA DE PRODUSE SI SERVICII, COMERCIALIZATE / PRESTATE DE SC Ade Unlimited Design SRL

Acest site este dedicat utilizarii de catre persoanele fizice si juridice in vederea achizitionarii de produse si servicii, comercializate/prestate de Ade Unlimited Design SRL, in limita si cu aplicarea prevederilor continute in “Conditiile” de mai jos.
Folosirea acestui site implica acceptarea conditiilor propuse de Ade Unlimited Design SRL, cu sediul in Sat Varteju, oras Magurele, strada Bucuresti, nr.81B, jud Ilfov, adresa de e-mail office@qwater.ro , CUI 37339783 asa cum sunt descrise mai jos.

1. INFORMATII PERSONALE


- Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.
- Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va asumati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul „date personale”.
- Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Ade Unlimited Design SRL. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

- Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Ade Unlimited Design SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si realizarea de rapoarte statistice.
- Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
- Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Ade Unlimited Design SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii, si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Ade Unlimited Design SRL.
- Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.
- Ade Unlimited Design SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra la adresa Sat Varteju, oras Magurele, strada Bucuresti, nr.81B, jud Ilfov, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
- Ade Unlimited Design SRL respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):
a. dreptul de a cere Ade Unlimited Design SRL sa  confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b. dreptul de a cere Ade Unlimited Design SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere Ade Unlimited Design SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;
d. dreptul de a cere Ade Unlimited Design SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@qwater.ro
e. consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, în termen de 14 zile lucrătoare de la incheierea contractului.
f. in cazul platilor efectuate cu cardul, produsele de pe acest site web sunt comercializate prin intermediul solutiilor de plata online oferite de EuroPayment Services s.r.l.. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:
- EuroPayment Services s.r.l. garanteaza securitatea sistemelor informatice.
Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele Ade Unlimited Design SRL sau pe serverele EuroPayment Services s.r.l..
- In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.qwater.ro  SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITEUL www.qwater.ro , VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Pentru a beneficia de servicii oferite de acest site precum si pentru achizitionarea produselor oferite de acesta, puteti opta sau nu pentru inregistrarea ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site).
Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a “Conditiilor de utilizare a Regulilor de Confidentialitate” si a celor privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
Prin inregistrarea ca utilizator al Magazinului Online QWATER, va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al acestui site. Va rugam sa accesati pagina in care va sunt prezentata Regulile de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate si cu privire la modul in care sunt folosite acestea.

4. PROCEDURA DE CUMPARARE

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- introducerea datelor necesare identificarii dvs. ca si client sau inregistrarea dvs. ca utilizator
- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza prin transfer bancar in urma emiterii unei proforme sau prin credit/ debit card.
- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
- inainte de onorarea comenzilor Ade Unlimited Design SRL isi rezerva dreptul de a valida comenzile prin contactarea telefonica a clientilor.
Prin lansarea unei comenzi electronice sunteti de acord cu forma de comunicare prin email prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

5. PRETURI

- Preturile prezentate nu includ TVA (SC Ade Unlimited Design SRL nu este platitoare de TVA, deci nu se adauga TVA) si cheltuielile de livrare.
- Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.
- Preturile produselor din magazinul online QWATER  sunt valabile pentru saptamana calendaristica in curs.
- Oferta de produse este valabila in limita stocului disponibil.

6. LIVRAREA PRODUSELOR

- Inainte de onorarea comenzilor Ade Unlimited Design SRL isi rezerva dreptul sa efectueze validarea acestora prin contactarea telefonica a clientilor.
- Livrarea produselor se va face oriunde in Romania. Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda.
- Livrarea se va efectua in maxim 6 zile lucratoare de la data validarii telefonice a comenzii sau a plasarii comenzii pe site; la livrare este necesara semnatura de primire.
- Intarzierea sau  anularea livrarii produselor comandate pot avea loc din motive independente de Ade Unlimited Design SRL care includ: forta majora, actiuni guvernamentale razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.
- Suportarea costurilor ce privesc returnarea comenzii, in situatiile in care clientul nu este gasit acasa, dupa ce curierul s-a prezentat de doua ori la acesta cu coletul comandat, este in sarcina clientului.

7. GARANTIA PRODUSELOR

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai, service pentru produsul respectiv.

8. RETURNAREA PRODUSELOR

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati sau despagubiri si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, in termen de 14 zile lucratoare de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.
In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dumneavoastra
- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, in ambalajul original, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat
Pentru returul produsului, clientul trebuie sa trimita, de pe adresa de email cu care sa inregistrat pe acest site un email catre adresa office@qwater.ro  ce trebuie sa contina cererea explicita de retur, datele de identificare ale clientului, datele de identificare ale comenzii, contul bancar al clientului in care se doreste returnarea banilor si sucursala la care este deschis contul.
Cererea de retur va fi procesata de catre Ade Unlimited Design SRL in termen de maxim7 zile lucratoare iar banii vor fi returnati in termen de 30 de zile calendaristice de la returnarea produsului.
Nu se accepta returnarea partiala a produselor comandate ci numai returnarea integrala.

9. LITIGII

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizare acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului orice litigiu decurgând din sau în legătură cu acest contract, inclusiv referitor la încheierea, executarea ori desfiintarea lui, se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe lângă Camera de Comert si Industrie a României în conformitate cu Regulile de procedură arbitrală ale acestei Curti.
Hotărârea arbitrală este definitivă și obligatorie.

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU CONDIȚIILE DE UTILIZARE / ACHIZIȚIONARE A SERVICIILOR ȘI A PRODUSELOR PREZENTATE PE ACEST SITE, VĂ RUGĂM SĂ NU FOLOSIȚI SITE-UL