Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati sau despagubiri si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, in termen de 14 zile lucratoare de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

In cazul in care doriti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dumneavoastra
- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, in ambalajul original, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat
- pentru produsele deteriorate si/sau conectate la apa Ade Unlimited Design SRL isi rezerva dreptul de a solicita o taxa pentru inlocuirea consumabilelor si/sau readucerea produsului in starea initiala.

Pentru returul produsului, clientul trebuie sa trimita, de pe adresa de email cu care sa inregistrat pe acest site un email catre adresa office@qwater.ro ce trebuie sa contina cererea explicita de retur, datele de identificare ale clientului, datele de identificare ale comenzii, contul bancar al clientului in care se doreste returnarea banilor si sucursala la care este deschis contul.

Cererea de retur va fi procesata de catre Ade Unlimited Design SRL in termen de 7 zile , iar banii vor fi returnati in termen de 30 de zile calendaristice de la returnarea produsului.
Ade Unlimited Design SRL va deduce din suma platita, cheltuielile de transport (tur - retur in cazul in care clientul nu a platit transportul ). Diferenta rezultata va fi returnata clientului conform termenilor de mai sus .

Nu se accepta returnarea partiala a produselor comandate ci numai returnarea integrala.